Bug

About your favorite games!
Post Reply
User avatar
Psychopathic-Midget
On the way to fame!
On the way to fame!
Posts: 31
Joined: 17 Aug 2006, 16:00
15
Location: Ohio, USA
Contact:

Bug

Post by Psychopathic-Midget »

Can any of you computer elite peeps figure out what this means and how to fix it?
Bug Report Contents



3339

Build AmericasArmy_Build_[2004-06-01_02.01.01] OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2529 MHz with 510MB RAM Video: Intel(R) 82845G/GL/GE/PE/GV Graphics Controller (4342) General protection fault! History: UObject::ProcessEvent <- (AGP_HUD Bridge.AGP_HUD, Function AGP.AGP_HUD.PostRender_Stage2) <- HUD Internal Failure: FPlayerSceneNode::Render <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 706D7564 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
You are wrong, f*cked and over rated. I think I'm gonna be sick and it's your fault.

User avatar
Gogeta70
^_^
^_^
Posts: 3274
Joined: 25 Jun 2005, 16:00
16

Post by Gogeta70 »

Well, it'll help me if you tell me when the error happened.

Anyway, the error code seems to be saying this:

You have an AGP Video card
It was trying to Malloc disk space
There was a problem with your HUD
Something about Reallocation

Hmm, possibly a file read error?
HUD... Heads up display, displays health mana, ammo whatever. Possibly some rendering problems with that?
¯\_(ツ)_/¯ It works on my machine...

pseudo_opcode
cyber messiah
cyber messiah
Posts: 1201
Joined: 30 Apr 2006, 16:00
15
Location: 127.0.0.1

Post by pseudo_opcode »

i dont think its AGP card, it the intel graphic controller 82845 is onboard and part of intel 845 chipset.. even if you are using AGP graphics card the application isnt using it.. probably AGP is a part of nomenclature of objects of the code for this game.. btw is Americas army open source??

User avatar
Stavros
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Posts: 1092
Joined: 02 Jan 2006, 17:00
15
Location: Mississippi, U.S.A.

Post by Stavros »

I dunno about it being open source, but you can download it for free.

Hope you have either a lot of time or some good bandwidth; The 2.7 patch (full) clocks in at a whopping 2.7 Gigs.

User avatar
Psychopathic-Midget
On the way to fame!
On the way to fame!
Posts: 31
Joined: 17 Aug 2006, 16:00
15
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by Psychopathic-Midget »

Yea, I tried getting it, it took forever to download and won't install. My AA days may be over. :cry:
You are wrong, f*cked and over rated. I think I'm gonna be sick and it's your fault.

Chaos1986
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 412
Joined: 03 May 2006, 16:00
15
Location: United States Of America
Contact:

My Install Method

Post by Chaos1986 »

Psychopathic-Midget I Installed Americas Army 2.5 By Doing The Following.
Step #01 Copy The Files To Two CD-Rs
Step #02 Then Copy All Files To A Folder In Your Hard Drive/ Goto Disk Two
Step #03 Same as Disk One And Run Setup
See If That Works :wink:
:twisted: :evil:
If Man Made It Man Can Crack Or Hack It & If You Want To Be A True Hacker You Need To Keep Your Mind Open And Always Be Willing To Learn
[img]http://img384.imageshack.us/img384/9996/chaos19862ub.png[/img]

User avatar
Psychopathic-Midget
On the way to fame!
On the way to fame!
Posts: 31
Joined: 17 Aug 2006, 16:00
15
Location: Ohio, USA
Contact:

Post by Psychopathic-Midget »

I'll try that. Thanks. :)
You are wrong, f*cked and over rated. I think I'm gonna be sick and it's your fault.

Chaos1986
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 412
Joined: 03 May 2006, 16:00
15
Location: United States Of America
Contact:

Post by Chaos1986 »

Psychopathic-Midget wrote:I'll try that. Thanks. :)
Hey No Problem. :) :wink: Always Glad To Help Out A Fellow Suck-o Member. :twisted: :evil:
If Man Made It Man Can Crack Or Hack It & If You Want To Be A True Hacker You Need To Keep Your Mind Open And Always Be Willing To Learn
[img]http://img384.imageshack.us/img384/9996/chaos19862ub.png[/img]

User avatar
evileye
On the way to fame!
On the way to fame!
Posts: 40
Joined: 03 Sep 2006, 16:00
15
Contact:

Post by evileye »

gogeta70 wrote:Well, it'll help me if you tell me when the error happened.

Anyway, the error code seems to be saying this:

You have an AGP Video card
It was trying to Malloc disk space
There was a problem with your HUD
Something about Reallocation

Hmm, possibly a file read error?
HUD... Heads up display, displays health mana, ammo whatever. Possibly some rendering problems with that?
thanks for explaining i had never guessed people who analyse like this would be there! :)
Life is just nothing but a COMPETITION;
To be a CRIMINAL rater than a VICTIM.

Post Reply