Some Real Problem

Problems? Post here...
User avatar
mRtn
forum buddy
forum buddy
Posts: 17
Joined: 17 Oct 2005, 16:00
16

Some Real Problem

Post by mRtn »

Hello, i got a problem with my laptop.
When i turn it on, it starts up, but the desktop don't seem to work.
i can move my mouse but i can't do anything else with it. have anyone any clue what it is and what i can do with it?

mRtn

PLeXroD
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 146
Joined: 25 Oct 2005, 16:00
16
Location: Denmark
Contact:

Post by PLeXroD »

i know i know.... i just a newbie....
can you tell me how long it has been doing that?
and did you install something or did you remove something from windows?

-=>sunrise<=-

User avatar
mRtn
forum buddy
forum buddy
Posts: 17
Joined: 17 Oct 2005, 16:00
16

Post by mRtn »

just now when i rebooted my computer, and yes i just have installed diablo II and the expansion

PLeXroD
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 146
Joined: 25 Oct 2005, 16:00
16
Location: Denmark
Contact:

Post by PLeXroD »

okay .....
and you are pretty sure that you cannot do anything at all with it?
cause i have had the same problem as you have now.... the only thing i did was to re-install the windows system.... and i do not think that is the most correct thing to do..... but i cannot se what other options you have.... but re-install or repair the windows boot up system... and i assure you that when you are about to repair it you do not lose any data ....

User avatar
mRtn
forum buddy
forum buddy
Posts: 17
Joined: 17 Oct 2005, 16:00
16

Post by mRtn »

i can startup my task mannager, but thats all

PLeXroD
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 146
Joined: 25 Oct 2005, 16:00
16
Location: Denmark
Contact:

Post by PLeXroD »

then i must say to you that must go to one of the moderators there are in here .... i cannot help you then...
i can say to you that you can try to reboot up youre computer with the main windows disc and try to re-install the windows operating system... i can just say what would have done i my own situation if i was you

sorry man i cannot help you....

User avatar
mRtn
forum buddy
forum buddy
Posts: 17
Joined: 17 Oct 2005, 16:00
16

Post by mRtn »

too bad :( well, thank you anyway :) is there any moderator who can help, please (A)

PLeXroD
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 146
Joined: 25 Oct 2005, 16:00
16
Location: Denmark
Contact:

Post by PLeXroD »

hey again try to go to site owner called BAD_BRAIN maybe he can help you out...

User avatar
CommonStray
Forum Assassin
Forum Assassin
Posts: 1214
Joined: 20 Aug 2005, 16:00
16

Post by CommonStray »

hmm, what OS are you using? or version of windows? have you installed any new hardware? i see you just installed Diablo II and its expansion, there may be a conflict with that and some graphic drivers, thoi dont see how you could get to task manager...try booting in safe mode and uninstalling the diablo software...did you buy the game or d/l from a site?

User avatar
Nerdz
The Architect
The Architect
Posts: 1127
Joined: 15 Jun 2005, 16:00
16
Location: #db_error in: select usr.location from sucko_member where usr.id=63;
Contact:

Post by Nerdz »

To get into safe mode, when the computer start press something like F8 or F2(can't remember and too lazy to reboot) then choose boot in safe mod.

By doing this, your telling your comps that it will start with only the *necessary stuff*. Then you can do whatever you want(uninstall). If you have more crap in your comp, get Hijackthis and paste the log here so we can try to figure out if it's cause by a malware.

Hope this help :)
Give a man a fish, you feed him for one day.
Learn a man to fish, you feed him for life.

User avatar
bad_brain
Site Owner
Site Owner
Posts: 11610
Joined: 06 Apr 2005, 16:00
16
Location: The zone.
Contact:

Post by bad_brain »

yeah,boot into safe mode, run Hijack This! and post the log, without some more information it´s very hard to say what causes the problem.

you can get it here: http://80.237.140.193/downloads/hijackthis_199.zip

:wink:

User avatar
mRtn
forum buddy
forum buddy
Posts: 17
Joined: 17 Oct 2005, 16:00
16

Post by mRtn »

i don't think it can be diablo, cause i installed that over and over again in the past without any prblems, and starting up in safe mode dont work....
i'm using xp btw

PLeXroD
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 146
Joined: 25 Oct 2005, 16:00
16
Location: Denmark
Contact:

Post by PLeXroD »

okay.... i think that it can only be a virus or a trojan horse... maybe ... frankley i really dunno....
have tried to boot up youre computer with the xp cdrom can you do that?...
-Never try to be uncommon, instead of that only realize it's you that is common...-

-In grater common sence Linux is better than MS Windows-

-Never try to hack platform, instead of that, only make security and teach other to do that to-

User avatar
Nerdz
The Architect
The Architect
Posts: 1127
Joined: 15 Jun 2005, 16:00
16
Location: #db_error in: select usr.location from sucko_member where usr.id=63;
Contact:

Post by Nerdz »

get hijackthis and post the log.
Give a man a fish, you feed him for one day.
Learn a man to fish, you feed him for life.

User avatar
mRtn
forum buddy
forum buddy
Posts: 17
Joined: 17 Oct 2005, 16:00
16

Post by mRtn »

i got in the xp cd option, but what should i do now?

Post Reply