CRC For programs

Questions about programming languages and debugging
Post Reply
User avatar
ayu
Staff
Staff
Posts: 8066
Joined: 27 Aug 2005, 16:00
15
Contact:

CRC For programs

Post by ayu »

How do i get the CRC for a program?
:P

User avatar
Nerdz
The Architect
The Architect
Posts: 1127
Joined: 15 Jun 2005, 16:00
15
Location: #db_error in: select usr.location from sucko_member where usr.id=63;
Contact:

Post by Nerdz »

Is this what your talking about?

http://eagle-systems.net/es001.htm
Give a man a fish, you feed him for one day.
Learn a man to fish, you feed him for life.

User avatar
ayu
Staff
Staff
Posts: 8066
Joined: 27 Aug 2005, 16:00
15
Contact:

Post by ayu »

nvm found it anyway x)

Now i have another little problem, and i was hoping that someone here could help me.

I'm experimentning with a anti cheat program for a server.

And the description says


// Here you cant put the CRC Cheat Program!
//
// Example:
// [TSearch via crc] <------ TSearch Name
// caption=tsearch <----- Name
// crc=4351921B <------ CRC Number
// action=3 <------- Type of Action
//
//
// Type action: I don't translet it (use default action=3)
// 0:
// 1:  
// 2:
// 3:
// 4:
//

[bvh v1.5]
class=#32770
caption=bwh
action=3

[SpeedGear]
class=#32770
caption=gear
action=3

[bvh v1.8 beta]
class=#32770
caption=patcher
action=3

[TSearch]
class=afx:400000
caption=tsearch
action=3



The problem is that in the description above it says "crc=" but in the scripts ([Tseach] etc) is says "class="

what should i write? : / and how do i find the "class" for the programs that i want to clasifie as cheat programs.

Post Reply