PHPNUKE/editting blocks

All about creating websites!
Post Reply
d10b
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 159
Joined: 05 Nov 2005, 17:00
15
Location: Saint Paul, MN
Contact:

PHPNUKE/editting blocks

Post by d10b »

When I'm editting blocks from the admin menu and im changing the block information... I'm unable to edit in HTML, i'll click the little HTML button and a new window opens up but it shrinks to a size so I can't click the update button after I enter my code... advice?

d10b
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 159
Joined: 05 Nov 2005, 17:00
15
Location: Saint Paul, MN
Contact:

Ah ha!

Post by d10b »

Scratch that... I just tabbed to the button.

PLeXroD
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 146
Joined: 25 Oct 2005, 16:00
15
Location: Denmark
Contact:

Post by PLeXroD »

hey LOLZ:P
you dont think of what you are doin......
you know what you are doin... :P

:? 8O
-Never try to be uncommon, instead of that only realize it's you that is common...-

-In grater common sence Linux is better than MS Windows-

-Never try to hack platform, instead of that, only make security and teach other to do that to-

d10b
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 159
Joined: 05 Nov 2005, 17:00
15
Location: Saint Paul, MN
Contact:

Removed banner.

Post by d10b »

Paying for my site where it's hosted also removed a banner which helped now the button doesnt get pushed off the screen.

Post Reply