Graphix Showoff!!!

All about graphics, sounds, etc...
ulysse
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 213
Joined: 15 Apr 2006, 16:00
15
Location: Quebec, CA
Contact:

Post by ulysse »

you got the photo alright tho :twisted:
now make something badass out of it!

User avatar
Gogeta70
^_^
^_^
Posts: 3274
Joined: 25 Jun 2005, 16:00
16

Post by Gogeta70 »

8O I love surprises...

Pseudo, just check the links i posted. Renders are basically cutouts from games, movies, television shows, etc. It can be 3d renders from a program, objects cut out from pictures, etc. Basically it's something on a transparent/solid color background to be used in an image. For instance the girl holding the gun in my sig is a render.
¯\_(ツ)_/¯ It works on my machine...

ulysse
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 213
Joined: 15 Apr 2006, 16:00
15
Location: Quebec, CA
Contact:

Post by ulysse »

yeah those were nice references you gave me there gogeta
thanks alot

User avatar
knightm4r3
suck-o-fied!
suck-o-fied!
Posts: 74
Joined: 28 Dec 2006, 17:00
14

Post by knightm4r3 »

Planet Renders V3 Is my personal favourite, google it.

User avatar
Gogeta70
^_^
^_^
Posts: 3274
Joined: 25 Jun 2005, 16:00
16

Post by Gogeta70 »

Thanks, hope you can make good use out of them...
¯\_(ツ)_/¯ It works on my machine...

TheKingOfHearts
Moderator
Moderator
Posts: 901
Joined: 18 Sep 2006, 16:00
14
Location: on my Throne
Contact:

Post by TheKingOfHearts »

newest crap both requests:
Image

Image

User avatar
Gogeta70
^_^
^_^
Posts: 3274
Joined: 25 Jun 2005, 16:00
16

Post by Gogeta70 »

Hmm....

Uhh... Awesome and... Awesome!!

Good job, man.
¯\_(ツ)_/¯ It works on my machine...

TheKingOfHearts
Moderator
Moderator
Posts: 901
Joined: 18 Sep 2006, 16:00
14
Location: on my Throne
Contact:

Post by TheKingOfHearts »

i recently got alot of creative criticism and i put it to work!

color tweaking and also better mix with the background i dont want it to look like "....its like someone shit a render there."

ulysse
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 213
Joined: 15 Apr 2006, 16:00
15
Location: Quebec, CA
Contact:

how???

Post by ulysse »

hey... just like this... how do you install extra brushes into photoshop???
do you only have to put them into the brushes folder in CS2??

TheKingOfHearts
Moderator
Moderator
Posts: 901
Joined: 18 Sep 2006, 16:00
14
Location: on my Throne
Contact:

Post by TheKingOfHearts »

i have a folder called brushes there i put all brushes then manually install them i know pain in the ass but i have too many now

ulysse
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 213
Joined: 15 Apr 2006, 16:00
15
Location: Quebec, CA
Contact:

Post by ulysse »

yea me 2, but how are you supposed to "manually install" them, because extra brushes cant load when you only put them in the brushes folder... cant they?

ajunix
On the way to fame!
On the way to fame!
Posts: 45
Joined: 05 Jun 2006, 16:00
15

Post by ajunix »

I dont think so!

User avatar
Gogeta70
^_^
^_^
Posts: 3274
Joined: 25 Jun 2005, 16:00
16

Post by Gogeta70 »

To install brushes in photoshop, copy and paste the brush in the following folder:

C:\Program Files\adobe\photoshop (version)\presets\brushes\adobe photoshop only\

Then, either re-open photoshop or go to brushes and click "Replace brushes..." or something similar.
¯\_(ツ)_/¯ It works on my machine...

ulysse
Fame ! Where are the chicks?!
Fame ! Where are the chicks?!
Posts: 213
Joined: 15 Apr 2006, 16:00
15
Location: Quebec, CA
Contact:

Post by ulysse »

worked :)
thanks!

User avatar
Gogeta70
^_^
^_^
Posts: 3274
Joined: 25 Jun 2005, 16:00
16

Post by Gogeta70 »

You're welcome... ;)
¯\_(ツ)_/¯ It works on my machine...

Locked